Dobrodošli na naši strani!
Domača stran podjetja S.P. Plod d.o.o.
Podjetje S.P.PLOD, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., že skoraj dva desetletja uspešno trži dnevno sveže sadje in zelenjavo, suho sadje ter oreščke, tako z domačega, kakor tudi s tujega trga. Imamo sodobno urejene hladilne kapacitete ter vozni park, da lahko dnevno dobavljamo želeno sveže sadje in zelenjavo našim kupcem. Več ...
Pridelava jabolk
Sadjarstvo, predvsem pridelava namiznih jabolk je na kmetiji Pšeničnik prisotna  že več generacij. Kmetijo so pred 30 leti usmerili izključno v pridelavo namiznih jabolk na površini  8 ha.
Podjetje S.P. Plod d.o.o.
Svojim kupcem zagotavljamo najvišjo kvaliteto svežega sadja in zelenjave, dnevno jo spremljamo tako na domačem kot na tujem trgu. Prav tako pridelujemo (integrirana pridelava) jabolka različnih sort za naše kupce v količini 350t. 

Centralno veleprodajno skladišče se nahaja na sedežu podjetja kjer nudimo možnost lastne nabave blaga gostincem, restavracijam, trgovinam in posameznikom.
Rogaška Hotels and Lotus terme
Doživite bivanje v zelenem!
S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. 

Obiščite nas v:
Hotel, kjer začutite preplet narave, zgodovine in kraljevskega udobja. Kjer oživijo stoletja stare zgodbe. Kjer okusite zdravilno slatinsko vodo.
Doživite prijetno in sproščeno vzdušje v hotelu Zagreb.V hotelu smo pomislili tudi na tiste, ki ne morete brez štirinožnih prijateljev, saj ponujamo tudi sobe, v katerih lahko preživite dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.
Copyright © S.P. Plod d.o.o. | Izdelava spletne strani - Platform d.o.o.