Uredništvo
Spletne stran je pripravil izvajalec spletnih storitev.
Namen spletnih strani
Podatki na spletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katere smo registrirani – G46.310 Trgovina na debelo s sadjem in zelenjavo. Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja.
Pravica uporabe
Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.
Prevzemanje odgovornosti
Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.
Tehnološka izvedba
Tehnološko izvedbo je zagotovilo podjetje Rok Špegel Cestnik, Primavista s.p.
Podatki o podjetju
Naziv:  S.P. PLOD PROIZVODNJA d.o.o.
Preloge 25, 2316 Zgornja Ložnica

Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE


DDV ID: SI90173961
Matična številka:  5820561000
Šifra dejavnosti: G46.310 Trgovina na debelo s sadjem in zelenjavo
Aktivni transakcijski računi:
IBAN SI56 3300 0901 7396 150 – Hypo Alpe-Adria-Bank

Tehnična izvedba in produkcija: 
Rok Špegel Cestnik, Primavista s.p.